Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen ber Berghagen om ursäkt

Publicerad: 13 augusti 2012, 08:04

Expressen ber om ursäkt till Malin Berghagen efter att hon rasat mot löpsedel om henne och uppmanat sina läsare att bojkotta tidningen.


Ämnen i artikeln:

ExpressenPer-Anders Broberg

Tidigare i dag skrev Resume.se om hur skådespelaren Malin Berghagen rasade över att Expressen på ett löp förra veckan skrev att hennes far, Lasse Berghagen, hade lämnat henne ensam och glömt henne. Hon menade att det inte stämmer och uppmanade sina bloggläsare att bojkotta tidningen.

Expressens redaktionschef Per-Anders Broberg menar dock att deras publiceringar bygger på utdrag ur Malin Berghagens bok.

– Malin reagerade sedan på hur vi beskrev innehållet i hennes bok i rubrik. Om du kollar Malin Berghagens twitterflöde ser du att vi varit kontakt med henne. För vår del är saken därmed utredd och överspelad. skriver han i ett mejl till Resume.se.

På Twitter skriver Malin Berghagen: ”L Brännström på Exp ringde precis och bad om ursäkt för att de skrivit som de gjort. ”Tänker du stämma oss?” Wow vi kan göra skillnad.”

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

ExpressenPer-Anders Broberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.