Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen byter sportchef

Publicerad: 22 augusti 2013, 09:36

Daniel Berglund efterträds av Anders Nettelbladt.

Daniel Berglund slutar som sportchef på Expressen. Han går i stället till en ny tjänst på tidningens tv-redaktion. Berglund efterträds av Anders Nettelbladt, senast sportchef för Expressen.se.


Ämnen i artikeln:

Anders NettelbladtExpressenDaniel Berglund

Anders Nettelbladt kom till Expressen och rollen som sportchef på Expressen.se i september 2012. Han hämtades från Svenska Fans, som han var med och grundade år 2000.

Nu tar han över ansvaret för Expressens sportredaktionen och alla dess kanaler.

–  Det känns väldigt rätt i tiden med en enad sportredaktion som verkar i  print, digitalt och i TV. Jag är väldigt glad över att få chansen att  leda den och ser fram mot, att tillsammans med alla skickliga  medarbetare på SportExpressen, få fortsätta utveckla oss framåt, säger  Anders Nettelbladt, i ett pressmeddelande.

Chefredaktören Thomas Mattsson:

–  Daniel Berglund kommer att leda en satsning på live-bevakning. Han har  ett, vågar jag nog påstå, exceptionellt nyhetsdriv och kommer att bidra  till den omställning som pågår på hela redaktionen. Jag vill inte  närmare specificera hur vi kommer att jobba, men det är väl ingen större  hemlighet att vi fortsätter att omorganisera för att bli ännu vassare  digitalt.

Resumé har sökt Daniel Berglund som är på semester.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.