Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen drar igång vecko-tv om Premier League

Publicerad: 22 november 2013, 07:27

SPORT-Expressen drar igång ett veckoprogram om den högsta ligan inom engelsk fotboll – Premier League. Programmet ska dels innehålla nyheter, dels längre intervjuer direkt på plats med fotollsprofiler i England.


Ämnen i artikeln:

David FjällAnders NettelbladtExpressenSPORT-Expressen

– Vi har sett ett stigande intresse för den engelska fotbollen under  många år och äntligen kan vi addera ett fotbollsmagasin om Premier  League till vår TV-satsning, säger SPORT-Expressens chef Anders  Nettelbladt i en kommentar.

Han uppger också att det blir den största  satsningen någonsin i och med mycket inspelningstid i England samt med  hjälp av ett produktionsbolag.

Programmet får samma namn som podcasten ”Kick and Rush”, som SPORT-Expressen ger ut sedan ett år tillbaka.

Produktionen sker i samarbete med DOBB production.

–  DOBB har lång erfarenhet av att producera sport-TV, så när det här  samarbetet dök upp kändes det väldigt roligt att få vara med och  utveckla ett fotbollsprogram åt Expressen, säger David Fjäll,  programchef på DOBB Production i en kommentar.

Expressen TV har  ytterligare två sportformat igång sedan tidigare – Studio Hockey som  sänds på onsdagar samt ett travmagasin som sänds på fredagar.

Tv-versionen av ”Kick and Rush” ska gå på onsdagar 18:30 på just Expressen TV.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.