Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Expressen – en pisstidning från helvetet”

Publicerad: 12 augusti 2012, 20:08

Malin Berghagen.

Malin Berghagen är rasande på Expressen efter löpsedeln om henne och hennes far Lasse Berghagen förra veckan. Nu uppmanar hon till bojkott mot kvällstidningen.


Ämnen i artikeln:

Expressen

Expressen skrev för några dagar sedan om skådespelaren Malin Berghagens nya bok och drog  stort på löpet att hennes far, Lasse Berghagen, hade lämnat henne ensam och glömt henne.

Malin Berghagen blev chockad över publiceringen. I ett blogginlägg rasar hon mot tidningen och uppmanar folk att sluta köpa Expressen.

- Kan jag få göra en sak klart. Min pappa har ALDRIG lämnat mig ensam. Han har inte glömt mig heller. Det jag syftar på i boken är hur mycket han älskade min mamma, hur mycket han älskade mig och hur mycket jag saknade honom när de skildes. Detta har en pisstidning från helvetet tagit och vänt till något elakt, hävdar hon i sin blogg och fortsätter:  

- Däremot understryker de det jag skriver i boken om att det som gjorde mest ont var journalisters respektlöshet. Min pappa är en underbar pappa. Min uppväxt var inte tuff den var fantastisk. Men att Expressen håller på så här visar bara på att jag har rätt. De gör allt för att tjäna pengar på andra och att läsarna köper när det skrivs dramatik. Så återigen ligger ansvaret hos dig själv som köpare.

- Det finns internet, det finns bloggar och BÖCKER och möjligheter för var och en att läsa det som är sant. Köp inte dessa tidningar! Det handlar bara om pengar och så länge vi konsumenter fortsätter köpa eländet så kan dom fortsätta vuxen mobbningen. Gör ett val nu! Morr!!!!, skriver Malin Berghagen.

Resumé har sökt Expressens chefredaktör Thomas Mattsson och biträdande chefredaktören Per-Anders Broberg.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.