Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen förlänger Clintan-serien

Publicerad: 5 februari 2009, 11:08

Efter framgångarna med Clint Eastwood-samlingen – nu förlänger Expressen Clintan-serien med fyra filmer. – Läsarna gillar Clintan och när vi fick loss fyra verkliga godbitar valde vi självklart att förlänga serien, säger Mats Löthén, marknadsdirektör på Expressen.


Expressen har lyckats väl med sina tilläggsprodukter, och det är kanske den främsta orsaken till att tidningens upplagetapp inte är lika stort som konkurrentens.

Försäljningen av Clintan-serien startade i september 2008 och den beskrivs som tidningens största filmsuccé efter Bond-samlingen.

Nu har Expressen kommit över fler filmer genom ett nyttt samarbete med Fox och SF. De fyra nya filmerna i serien är: ”För några få dollar mer”,”Den gode, den onde, den fule”, ”Häng dom högt” och ”Million Dollar Baby”.

Rullarna säljs tillsammans med Expressen, GT och Kvällsposten med start den 13 februari på fredagar, lördagar och söndagar. Pris: 69 kronor.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.