Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen hårdlanserar Annika Leone

Publicerad: 4 januari 2008, 08:18

Expressen hårdlanserar Annika Leone som nöjeskrönikör. – Hon ska tycka och vara underhållande, säger Expressens nöjeschef Dan Panas till Resume.se.


Annika Leone.

Annika Leone, tidigare redaktör för Expressen Fredag och senast redaktör för söndagsbilagan ” hallå!”, blir krönikör på Expressen Nöje.

Och räkna med ett Leone får en framträdande roll.

– Vi kommer att släppa fram Annika på nöjet. Hon ska göra det som krönikörer gör. Hon ska tycka, vara underhållande – vara Annika. Hon är väldigt duktig och kunnig inom hela nöjesområdet, säger Dan Panas.

Annika Leone är nöjd.

– Jag är jätteglad, jag har saknat skrivandet, säger hon.

Exakt hur blir din roll?
– Än så länge är det färskt, det kommer att växa fram, men jag ska vara en tyckare i nöjessammanhang. Just nu håller vi på att utveckla en form för det.

Kan vi räkna med hårdlansering och jättebyline?
– Någon byline ska det väl bli (skratt).

Enligt uppgift till Resume.se ska Leone bli något av ett svar på  Alex  Schulman, som har en inne- och utelista varje fredag.

Annika Leone vill inte jämföra sig med Schulman men säger:

– Listor är alltid kul. Den typen av upplägg fungerar alltid.

Några närmare detaljer vill vare sig Annika Leone eller Dan Panas avslöja.

Kerstin Tornström efterträder Annika Leone som ny redaktör på ”hallå!”. Biträdande redaktör blir Tobias Hellström och Stefan Sjöström blir ny personalredaktör.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.