Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen kör live-tv om matchen

Publicerad: 22 mars 2013, 08:25

Expressens fotbolls-studio.

I kväll möter Sverige Irland i VM-kvalet. Expressen kör live-tv i sex timmar i samband med matchen i den nya studion. Programledare är Axel Pileby.


Ämnen i artikeln:

Expressen

Mellan klockan 18 och 24 tänker Expressen direktsända från sin nybyggda studio, med gäster som bland annat Arne Hegerfors. Programledare är reportern Axel Pileby som har gjort tv från en rad stora idrottsevenemang under de senaste två åren.
– Vår nya live-tv-studio skapar helt nya möjligheter till att göra kvalitetsprogram och tittarna kommer att få en annan upplevelse än vad de tidigare har sett av tv från tidningar, säger Anders Wahlund, editionschef för Expressen TV i ett pressmeddelande.

Förutom tv kommer de också att sända live-radio med ett eftersänt referat av matchen.
Linda Åberg kommer att referera matchen med vår krönikör Marcus Birro som bisittare. Med live-tv, live-radio, direktreferat i text som vanligt och efteråt analyser och kommentarer på Expressen.se så tar vi landskampsbevakningen till en ny nivå, kommenterar Anders Nettelbladt, chef för SportExpressen.se.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.