Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen planerar Almedals-tidning

Publicerad: 16 mars 2011, 16:10

Resumé har i många år haft en daglig tidning under Almedals-veckan. Nu gör Expressen en liknande satsning. – Vi kommer att satsa mer på Almedalen i år eftersom det politiska läget är så intressant, med SD-ordföranden som talare för första gången och dessutom en helt ny S-ledare, säger Thomas Mattsson, chefredaktör på Expressen.


Ämnen i artikeln:

AlmedalenExpressen

Expressen och politiske reportern Niklas Svensson har kört hårt i Almedalen tidigare – i fjol satsade man på webb-tv-program, bland annat.

Nu planerar man en daglig Almedals-tidning på plats, kan Resume.se avslöja.

– Exakt vad vi planerar vill jag nog inte konkretisera än, även om det knappast är någon hemlighet att Expressens valstuga på Sergels torg blev en dundersuccé med alla partiledare och alla ministrar på plats, säger Thomas Mattsson till Resume.se och fortsätter:

– Vi gjorde ju rekordmånga förstasidor om politik under valrörelsen och fortsatt bevakningen med exempelvis många direktsändningar i tv. Jag tror att vi kan utveckla oss i Almedalen också.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

AlmedalenExpressen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.