Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen-profil släpper bok om prins Carl Philip

Publicerad: 30 oktober 2013, 11:36

Boken som kommer ut i vår.

Expressens hovreporter Johan T Lindwall, som tidigare skrivit böcker om kronprinsessan Victoria och hennes syster Madeleine, är nu aktuell med ett bokporträtt av ”designprinsen” Carl Philip.


Ämnen i artikeln:

Eric EricsonJohan T LindwallPrins Carl Philip

Carl Philip har varit på tapeten den senaste tiden efter avslöjandet att det i själva verket var designprinsen Eric Ericson som designade gnistskyddet  ”Slottet brinner” – ett verk som tidigare tillskrivits Carl Philip.

I dag kom Bonnier-ägda Forum bokförlag med beskedet att Johan T Lindwall skrivit en bok om prinsen. Titeln på boken som släpps i vår lyder: ”Prinsen som inte fick bli kung”.

”Carl Philip föddes som kronprins och framtida kung av Sverige. Men  mindre än ett år efter sin födsel blev han fråntagen rätten att ärva  tronen, vilket pappa kungen fortfarande inte kan acceptera. Carl Philip  själv är däremot lättad över att det är storasyster Victoria som en dag  blir drottning. Han är den i familjen som vantrivs mest i rampljuset och  har dessutom fått kämpa med dyslexi och svårigheter att få kompisar.  Periodvis har han mobbats, bland annat på Lundsberg”, står det i en presentation av boken.

Resumé har sökt Johan T Lindwall.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.