Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen-profil till produktionsbolag

Publicerad: 27 december 2011, 11:58

Jens Brandberg intervjuar Zlatan Ibrahimovic.

Foto: Expressen.

Jens Brandberg, 26, värvades till Expressen som 20-åring. Efter en raketkarriär lämnar han kvällstidningen för produktionsbolaget Streamline. – Vi mister en urkraft, säger Expressens sportchef Daniel Berglund till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Expressen

Västeråskillen Jens Brandberg kom till Expressens sportredaktion från lokaltidningen VLT.

Han har fått stora uppdrag under sin tid på kvällstidningen. Bland annat har han arbetat som nyhestchef både på sport- och nöjesredaktionen.

– Jens har hållit en konstant hög nivå på Expressen. Vi mister en av våra urkrafter. Han är en multibegåvning. Men det är bara att önska honom lycka till och hoppas att han kan tänka sig en comeback någon gång i framtiden, säger Daniel Berglund.

Jens Brandbergs kommande arbetsgivare är produktionsbolaget Streamline i Västerås, där han bor med sin familj. Brandberg blir key account manager.

– Jag fick ett jätteintressant jobberbjudande i en bransch som jag tror passar mig väldigt bra, säger Jens Brandberg.

– Expressen har varit en fantastisk arbetsplats där jag lärt mig massor under drygt sex år. Jag kommer att sakna mycket, men framför allt mina vänner och kolleger.

Ljudproduktionsbolaget Streamline, som sätter ljud till varumärken, gick tidigare i år samman med filmproduktionsbolaget ProLounge.

Streamline ProLounge har bland annat gjort den nya serien av reklamfilmer för Bauhaus som rullar i rutan.

Streamline har i övrigt kunder som Unibet, Mekonomen, Ramirent och Team Sportia. Produktionsbolaget, med sex anställda, omsätter 10 miljoner kronor i år (tillsammans med ProLounge) och gör en vinst på runt 1,6 miljoner kronor. Vd är Sasha Besirov.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.