Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen satsar på ny hälsosajt

Publicerad: 23 juni 2014, 13:45

Skärmdumpar från Hälsolivs sajt

I förra veckan lanserade Expressen den nya sajten Hälsoliv i desktop och i mobilen. Sajten innehåller nyheter, råd, tips och inspiration och ska bli det självklara valet för alla som är intresserade av sin hälsa.


Ämnen i artikeln:

Expressen

– Vi har redan Sveriges största hälsosajt. Men nu satsar vi ännu mer på hälsoområdet med en sajt som är ännu mer innehållsrik, snygg och inspirerande, säger Anna-Clara Welander, chef för Expressen Magasin i ett pressmeddelande.

På Hälsoliv kommer besökarna att få nyheter, råd, tips och inspiration om hälsa, vikt, psykologi, träning, sömn, sex och samlevnad.

– Det här är ett led i Expressens nya digitala satsning. Vi kommer fortsätta att utveckla sajten med nya funktioner, säger Peter Frey, Expressens nya IT-chef i en kommentar.

– Vi vill vara till nytta för våra användare. Vår målgrupp är kvinnor mellan 25 och 55 år som är intresserade av att ta hand om sig själva, träna, äta nyttigt och må bra, kommenterar Kerstin Thornström, chef för sajten.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.