lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen skickade ut guldlöp i Norrköping – tre dagar för tidigt

Publicerad: 28 oktober 2015, 09:52

Ungefär så här såg det nog ut i Norrköping i morse. Foto: Bilden är ett montage.

Har IFK Norrköping vunnit Allsvenskan? Det kan Norrköpingsbor lätt tro när de traskar omkring i staden i dag. Expressen har nämligen råkat skicka ut guldlöp – tre dagar före serien avgörs.
– Det är redan en snackis – de ser det nog som ett gott tecken, säger Pär Andersson, sportchef på Expressen.

Ämnen i artikeln:

ExpressenAllsvenskanMediaMedier

Yasmine Winberg

yasmine.winberg@resume.se


"SM-GULD 2015" tillsammans med IFK Norrköpings klubbmärke. Den synen mötte Norrköpingsbor utanför mackar, kiosker och butiker i morse.

Expressen har själva gått ut med en text på sajten om att det felaktiga löpet. Utöver det ringer Expressen runt och ber om att löpsedlarna ska tas ned.

– Det är en miss. Vi förbereder guldet på alla inblandade lag och då har det som gått ut blandats ihop med det som egentligen är dagens löp på tryckeriet. Men det är redan en snackis i Norrköping – de är nöjda. De ser det nog som ett gott tecken, säger Pär Andersson.

Felaktigheten upptäcktes under onsdagsmorgonen och Pär Andersson vet inte hur många felaktiga löp det rör sig om.

– Just nu tar vi ned löpsedlarna, eftersom de är felaktiga. Jag har inte någon siffra på hur många det rör sig om, men de gick ut i Norrköping och i några kommuner till, exempelvis Söderköping, säger Pär Andersson.

– Jag har bara varit sportchef i sex månader och det har inte hänt under min tid. Om det har hänt tidigare får du nog fråga Thomas Mattsson om.

Fotnot: På lördag avgörs Allsvenskan, där IFK Norrköping gör upp borta mot Malmö FF samtidigt som IFK Göteborg har hemmamatch mot Kalmar FF. Klockan 15:00 står det klart om löpsedlarna åter ska upp i Norrköping eller någon annastans.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev