Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen släpper utrikessajt

Publicerad: 26 juni 2015, 07:11

Expressens lanserar i dag sajten Geo.se som är en satsning på utrikesjournalistik där fördjupat material från tidningens utrikeskorrespondenter kommer att publiceras.


Ämnen i artikeln:

Expressen

På utrikessajten kommer allt ifrån stora reportage och kortare betraktelser att finnas. Ett stort fokus ligger på det bildmässiga och sajten är anpassad för att användas främst på mobila enheter som smarta telefoner och surfplattor.

Sajten är den senaste i raden av produkter från Expressens utvecklingsteam, det så kallade Labs-teamet.

– Vår ambition är att hela tiden innovera den digitala journalistiken och med Geo gör vi det både i form, tilltal och innehåll, säger Klas Granström, redaktionschef och ansvarig för digitala medier på Expressen, i ett pressmeddelande.

De utrikesreportrar som främst kommer publicera material på sajten är Terese Cristiansson baserad i Istanbul, Magda Gad i Monrovia och Stockholm, Kassem Hamadé i Beirut, Carl Fridh Kleberg i Stockholm, Mats Larsson i London och Anne-Sofie Näslund i New York.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.