Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen testar nöjesbilaga

Publicerad: 24 oktober 2008, 07:57

Sportbilaga – och nu även en nöjesbilaga. Expressen har 32 sidor nöje med egen rygg i dag. – Vi har sålt jättemycket annonser och då passade vi på att testa det här, säger redaktionschefen Viveka Hansson.


"Nöje XL".

Expressen överraskar i dag med nöjesbilagan ”Nöje XL” i dag. Bilagan är 32 sidor – lika tjock som sportbilagan Sport-Expressen.

– Det är kul att testa nya grejer och vi ville prova att göra nöjet som en egen rygg. Det här är ett test som vi ska utvärdera – om vi fortsätter eller inte får vi se, säger Viveka Hansson.

Trots lågkonjunkturen har Expressen sålt mycket annonser och det gjorde att det var läge att testa nöjesbilagan.

– Jag tycker att det blev bra. Det är också roligt att testa det här en ”vanlig” dag då det inte är något speciellt evenemang som Melodifestivalen eller liknande. Det är kul att testa när verksamheten ser ut som vanligt. Det är också kul med en bilaga då man kan göra andra typer av förstasidor än vad man gör annars, säger Viveka Hansson.

Får vi se ”Nöje XL” nästa vecka igen?
– Inte redan nästa vecka, men senare kanske. Vi ska utvärdera det här så får vi se.

"Nöje XL" säljs enbart i Stockholm.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.