Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressen utökar samarbetet med CNN

Publicerad: 8 maj 2017, 06:33

CNN:s programledare Jonathan Mann och Expressens New York-korrespondent Anne-Sofie Näslund.

Foto: Expressen TV

Expressen TV blir exklusiv partner till CNN i Sverige. Från och med nästa år kommer de visa shower som The Situation Room och Connect the world.


Ämnen i artikeln:

MediaExpressen

Expressen har samarbetat med CNN sedan december 2015. Tidningen har bland annat fått ta del av nyhetsmaterial och fått utbildning av flera av CNN:s chefer.

Från 1 januari 2018 utökas samarbetet när Expressen blir CNN:s exklusiva partner i Sverige. Avtalet sträcker sig under flera år.

– Vi har det senaste året dessutom ofta haft CNN och deras internationella partners på besök på Expressen för att visa upp vår teknik och vårt arbetssätt. När de ville diskutera ett utökat samarbete och ett exklusivt partnerskap kändes det helt rätt med tanke på hur bra vi jobbar ihop. Men det är förstås främst fantastisk bekräftelse på Expressens tv-satsning, säger Klas Granström, Expressens redaktionschef och chef för digitala medier på Expressen, som skött förhandlingarna.

Expressen kommer bland annat visa CNN:s aktualitetsprogram som Wolf Blitzers The Situation Room, Connect the world med Becky Anderson och Anderson Coopers AC360. Samarbetet innebär också att CNN och Expressen jobbar tillsammans under politikerveckan i Visby i sommar.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

MediaExpressen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.