Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressens kockbesked

Publicerad: 23 oktober 2008, 13:30

Chockbesked? Nja, snarare ett kockbesked. Expressen lanserar en ny samlarserie – med kokböcker, i samarbete med Allt om Mat.


Kokböckerna som Expressen säljer.

Efter samlarserier som svenska klassiker och Bond- och Clintan-DVD:er kommer nu nästa släpp: En kokboksserie med 20 böcker. Den nya satsningen är resultatet av ett Bonnier-samarbete med Allt om Mat. Tidningarna samarbetar sedan tidigare på webben.

– Samarbetet med Expressen är spännande och ger Allt om Mat möjlighet att nå ut till ännu fler läsare.  Många längtar efter att resa och tycker det är roligt att prova smaker och dofter från hela världen, säger Allt om Mat:s chefredaktör Katrin Alström i en kommentar.

Den första boken i serien har recept inspirerade av det italienska köket och delas ut gratis med tidningen 5-7 november. Därefter blir det en  ny kokbok varje onsdag, som säljs tillsammans med tidningen. Priset: 69 kronor.

–Det är en unik kokboksserie som är till för att inspirera våra läsare att laga mat från hela världen. Alla recept bygger på ingredienser som finns i vanliga svenska mataffärer, säger Expressens marknadsdirektör Mats Löthén.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.