Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressens mobilsajt slår rekord – ökar med 45 procent

Publicerad: 18 november 2013, 08:00

Jimmie Åkesson pressad av BBC:s programledare – en intervju som fått nytt liv i sociala medier.

1 641 158 unika besökare. Det har Expressens mobilsajt noterat under förra veckan. Siffran är rekord och innebär en 45-procentig ökning i förhållande till förra rekordet.


Ämnen i artikeln:

Jimmie ÅkessonBBCThomas MattssonExpressen

”Aldrig har Expressen haft så stor publik digitalt som förra veckan. Vi  fortsätter att vinna marknadsandelar trafikmässigt och vi har ökat  reklamförsäljningen till rekordnivåer, men det långsiktigt viktiga för  den digitala satsningen är förstås att läsare och tittare fortsätter att  välja just Expressen”

Så sammanfattar Expressen den gångna veckan  för kvällstidningens mobilsajt.

Sajten hade 1 641 158 unika besökare,  vilket var rekord och en 45-procentig ökning i förhållande till det förra  rekordet, som kom när Sverige fixade 4-4 borta mot Tyskland i VM-kvalet i  fotboll.

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson menar att en rad händelser har bidragit till det nya rekordet.
–  Katastrofen på Filippinerna, tunnelkraschen och tågolyckan i Stockholm  samt Sveriges VM-kval i fotboll mot Portugal lockade många.

Det var  stort intresse för ett tidigare tv-inslag om Jimmie Åkesson, men det  hade blivit rekord för mobilsajten också utan BBC-klippet, säger Thomas  Mattsson i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.