Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressens nya byrå med magasin om tennisens badboys

Publicerad: 11 mars 2013, 09:54

Wasp Communication är Expressens nya redaktionella byrå. Byrån har precis slutfört sitt första uppdrag – utveckling och produktion av ett 52-sidigt magasin till tennisturneringen Kings of Tennis, där tennishjältar som McEnroe, Conners, Wilander och Edberg gör upp om vem som är herre på täppan.


Stockholm Waterfront Congress Centre förvandlas till ett tennismecka den  12-15 mars.

Ett av eventen är Kings of Tennis, vilket är en turnering i  ATP Champions Tour och rymmer en rad gamla världsstjärnor – alltifrån  John McEnroe och Jimmy Connors till Mats Wilander.

Expressens nya  redaktionella byrå Wasp har fått i uppdrag att göra ett 52-sidigt  magasin inför Kings of Tennis:
– En fantastiskt rolig start på  byråverksamheten, tänk att få göra ett omfångsrikt magasin som handlar  om McEnroe, Connors och grabbarna, säger Jonas Nilsson, vd för Wasp  Communication i en kommentar.

Magasinet innehåller alltifrån  reportage och spelarporträtt.  

Svenska Dagbladets tidigare  sportkrönikör Sune Sylvén ligger bakom merparten av texterna:
– Sune  har följt tennisen under flera decennier och känner ju de här stjärnorna  utan och innan, säger Jonas Nilsson i en kommentar.

Per Hjertquist  är vd för Kings of Tennis och han räknar med hårda bataljer mellan de  forna världsettorna:
– Lita på att de här killarna fortfarande vill  vinna, de kan vara hur trevliga som helst vid sidan av matcherna, men på  banan är det bara seger som gäller, säger han i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.