Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressens nya humorsajt

Publicerad: 11 december 2014, 08:08

Expressens nya humor "Oj, det glömde jag"

UPPDATERAD. Humorsajten "Oj, det glömde jag" lanseras i dag av Expressen Labs. Därmed håller man fast i ambitionen om att släppa en sajt varje vecka.


Ämnen i artikeln:

Expressen

"Oj, det glömde jag" finns på adressen detglomdejag.se och har även Facebooksida med drygt 139 000 gilla-markeringar.  Sajten är framtagen av Expressens utvecklingsavdelning för att bli en så kallad Labs-sajt. Erik Anderberg har gjort designen, Henrik Hansson och Petter Eek står för sajtbygget.

– Det finns mycket bra humor som är värd att uppmärksamma. Humor är ett område som ger oss möjlighet att nå nya målgrupper, säger Dan Edström, chef för Expressens sociala medier-redaktion i ett pressmeddelande.

"Oj, det glömde jag" är en ren underhållningssajt som bland annat klipp innehåller klipp från Youtube och Vine, men även från mer traditionella humorleverantörer som tv-kanalerna.  

– Det görs otroligt mycket bra humor i Sverige. När vi jobbat med humorsektionen på Omtalat.nu har vi hittat massor av klipp från okända svenskar som är så roliga. De vill vi gärna lyfta fram mer, och nu får vi en hel sajt till det, säger Dan Edström, chef för sociala medier på Expressen i en kommentar.

Det blir sajy nummer nio i ordningen Expressen lanserar i höst efter svenska Omtalat, Gilla djur, Sportfeed, Gamefeed, Andra världskriget samt Begenmek i Turkiet, Omsnakket i Norge och Superschnack i Tyskland.  

– Humor är ett område som passar bra ihop med de övriga sajterna inom Expressen Labs, konstaterar Dan Edström.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.