Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Expressens sparkdräktsgiv

Publicerad: 23 februari 2012, 07:20

En kunglig babydress med fem getingar. Så ser Expressens gåva till Sveriges nya prinsessan ut. Expressen passar även på att ge sparkdräkter till alla barn som är födda på samma dag.


Ämnen i artikeln:

ExpressenJohan T LindwallVictoria

"En kunglig babydress med Expressens fem getingar – det finaste betyg man kan få!"

Så inleder Expressens hovreporter Johan T. Lindwall beskedet att Hovet får en specialdesignad sparkdräkt av kvällstidningen.

Den  första getingen prydde Expressens förstasida 1961. Dåvarande ägaren  tyckte att Expressen hade sting och resten är, som man brukar säga,  historia.

Fem getingar betyder världsklass och delas endast ut i  specialfall och här menar Expressen att Victoria och Daniels tillskott  är just ett sådant fall.

Expressen konstaterar samtidigt att  glädjen måste delas av många och därför har man hög med  Expressen-sparkdräkter till alla bebisar som födda på samma dag som  Sveriges nya prinsessa.  Det vill säga torsdagen den 23 februari.

Men  man brukar ju säga att det inte finns några gratisluncher och  motprestationen är man berättar om sin stora dag och sin "egen lilla  prins och prinsessa".

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.