Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Extramöte hos Lundin Oil

Publicerad: 20 mars 2012, 06:22

Lundin Oil har kallat sina institutionella ägare till ett möte på Grand Hotel i Stockholm i dag, med anledning av Aftonbladets granskning av bolagets affärer i Afrika, uppger Dagens Industri.


Ämnen i artikeln:

Jan Helin

Aftonbladets granskning av Lundin Oils förehavanden i Sudan har nu lett till att oljebolaget kallat  till krismöte. I söndags kontrade bröderna Ian och Lukas Lundin och angrep Aftonbladet i en debattartikel i DN.

Med på mötet för att svara på frågor finns ordföranden Ian Lundin, vd:n Ashley Heppenstall, Christine Batruch, ansvarig för företagets relationer med lokala samhällen och intressen, samt informationsdirektören Maria Hamilton. Det skriver Dagens Industri.

"Efter den senaste raden av artiklar i Aftonbladet med anledning av vår senaste verksamhet i Sudan vill vi bjuda in er till ett möte för att presentera och diskutera relevanta frågor", står det i kallelsen skriven av Maria Hamilton.

"Vi förstår pressen som ni utsättts för och vi vill ger er så mycket information som möjligt och också besvara alla frågor som ni har rörande det, skriver Maria Hamilton vidare i kallelsen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Jan Helin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.