Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

F-kassans miljoner till Prime

Publicerad: 6 april 2014, 21:03

F-kassan pressas av Expressen.

Försäkringskassan har på 1,5 år betalat 38,6 skattemiljoner för att anlita Prime PR, SVT låser in ungdomar och Breaking Bads antihjälte lovar att avslöja hemligheter om inspelningarna i bok. Det är några av nyheterna i Helgsvepet.


Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Så mycket har Prime fått från F-kassan
Expressens granskning av Försäkringskassan har bland annat fällt kommunikationsdirektören Jonas Lindgren. Tidningen har grävt vidare och har nu hittat notan för Primes tjänster.  F-kassan har betalat 38,6 skattemiljoner för att anlita Prime sedan september 2012. En av uppgifterna: Uppdatera Facebook.

SVT låser in ungdomar i nedlagt sjukhus

I SVT:s nya ungdomssatsning "Diktatorn" låses åtta ungdomar in i ett nedlagt sjukhus, psyktestas och berövas sina demokratiska fri- och rättigheter – under nio dygn. Den kontroversiella serien som görs av UR och produktionsbolaget Art89 är ett "försök" att få unga att förstå vikten av demokrati. "Diktatorn" har premiär den 28 oktober i SVT 2, skriver Aftonbladet.

Academia slår tillbaka mot Aftonbladet

Friskolekoncernen Academia har fått in en debattartikel i Dagens Industri där vd:n Marcus Strömberg radar upp påstådda felaktigheter i Aftonbladets granskning av företaget. Aftonbladet har också tvingats göra en pudel på ett par punkter.

Breaking Bad-stjärna lovar avslöja hemligheter

Breaking Bad-stjärnan Bryan Cranston, som spelar antihjälten Walter White ska skriva en självbiografi, uppger New York Times, enligt DI
Cranston lovar bland annat att avslöja "hemligheter och lögner" från inspelningen av serien. Förlaget Scribner kommer att ge ut boken hösten 2015.

Trolljägarna aktuellt för Norge

Strix-formatet och TV3-satsningen Trolljägarna, där Robert Aschberg jagar näthatare, kan komma att få en norsk version. Det skriver den norska branschtidningen Kampanje. Åse Bendiksen på norska TV3 berättar att en pitch är på gång.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.