Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Fabege öppnar podcaststudio

Publicerad: 13 september 2013, 09:10

Fabeges podcast-studio.

Fastighetsbolaget Fabege öppnar en podcaststudio i Stockholm, närmare bestämt i Luma, Hammarby Sjöstad. Under hösten kan alla ”seriösa" podcastare, såväl amatörer som professionella, låna inspelningsstudion. Initiativet hyllas av Kristoffer Triumf som har succé-podden Värvet.


Ämnen i artikeln:

Honesty

Podcast-boomen gör nu att Fabege öppnar en inspelningsstudio i Hammarby Sjöstad. Ambitionen är  att få fler att upptäcka Hammarby Sjöstad  som arbetsplats och bidra till  att goda idéer sprids.

Många vill göra podcasts men alla har inte tillgång till den miljö och teknologi som  krävs för att få till en riktigt bra inspelning. Därför erbjuder nu Fabege en lösning på genom att bygga podcaststudion. Målet är också att få fler att upptäcka Hammarby Sjöstad som arbetsplats.

– Jag  tycker att det är väldigt bra att Fabege uppmärksammar podcasts och gör  det möjligt för fler, att med bra teknik och i en kreativ omgivning, få  sin röst hörd. Fenomenet växer för varje dag, och även om det redan nu  är en populär form och blandning av underhållning, information och  verktyg för att kommunicera budskap, så är jag övertygad om att vi än så  länge bara upplevt början, säger Kristoffer Triumf som sänder podcasten  Värvet, i ett pressmeddelande.

Studion är inredd av Note Design Studio. Mellan den 13 september och 13 december går det att boka in datum för att sända från Luma podcaststudio.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Honesty

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.