Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Facebook ställer världens mäktigaste man mot väggen

Publicerad: 20 april 2011, 10:59

I kväll kan vem som helst ställa frågor till USA:s president Barack Obama. I samband med ett besök på Facebooks kontor anordnar presidenten ett digitalt torgmöte.


Ämnen i artikeln:

Barack ObamaFacebook

Barack Obama.

Har du en fråga till USA:s president? Passa på att ställa den i kväll, för då anordnas nämligen ett torgmöte med president Barack Obama på Facebook. Den som vill delta behöver bara klicka ”gilla” på Vita Husets sida på Facebook. Sedan fyller man i att man deltar och efter det går det att ställa frågor till presidenten på mötets ”vägg”, skriver Expressen.

– Jag vill ta tillfället i akt att bjuda in dig till ett torgmöte om ekonomin, säger Obama i en videofilm på sin Youtubekanal.

Mötet med Obama arrangeras i samband med att han besöker Facebooks huvudkontor i Silicon Valley. Där ska han bland annat hålla ett tal för de anställda. Sociala medier, inkluderat Facebook, var viktigt när Obama tog hem segern i presidentvalet 2008.

För den som vill följa mötet startar det 22:30 i kväll, svensk tid.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

Barack ObamaFacebook

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.