Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Facebookavhoppare öppnar upp digital mediebyrå

Publicerad: 23 maj 2018, 08:32

Foto: Most Photos

Med orden: "digital strategi på dina villkor" öppnar avhoppare från Facebook upp nya mediebyrån Social Zense.


Ämnen i artikeln:

FacebookMediebyråer

Mattias Persson, vd för det nystartade Social Zense, och medgrundaren Sanna Nohrén har tidigare haft roller inom Facebook, där de hjälpt företag och organisationer att växa genom digital strategi.

Nu vill de hjälpa andra företag med digital satsning och ta fram välanpassade tjänster där kunderna bestämmer sina behov.
– Att vara aktiv på sociala medier med sin produkt och sitt företag har aldrig varit mer intressant, säger Mattias Persson i en kommentar.

– Att göra det på rätt sätt är dock något som är komplicerat och kräver mycket tid av företagen. Tid som tyvärr inte finns, framförallt då den digitala världen är så otroligt dynamisk och kommer med nya uppdateringar - och utmaningar - nästan varje vecka, fortsätter han.

Genom att erbjuda utbildningar har de också som mål att öka kunskapen inom strategisk digital marknadsföring, vilket de tror att tidigare erfarenheter från Facebook och arbetet med digital strategi.
– Vi såg många företag, både stora som små, med enorm potential att växa men där det tråkigt nog saknades tid att utforma och framförallt följa upp sina resultat för att optimera mot förbättring. Man fastnar då oftast i att jaga snabba konverteringar vilket inte blir hållbart under en längre period. I och med att Facebook inte bara är en plattform utan även har tre andra kanaler så har alla företag möjlighet att nå ut till rätt målgrupp och nå otroliga resultat om man applicerar det på rätt sätt, säger Mattias Persson.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

FacebookMediebyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.