Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Fahrman till Mama

Publicerad: 1 april 2014, 10:45

Frida Fahrman.

Foto: Mama

Mama köper över Frida Fahrmans blogg. Fahrman blir även Bonnier-tidningens nya modeprofil. – Frida är en riktig drömrekrytering för oss, hon stod högst upp på vår önskelista, säger Anne Kolehmainen, webbredaktör på mama.nu.


Ämnen i artikeln:

Mama

Modebloggaren Frida Fahrman, som också har ett eget klädmärke, jobbar även som digital producent på Kanal 5 med utveckling av ”playexklusiva produktioner”.

Frida Fahrman, syster till Aftonbladets modeprofil Sofi Fahrman,  är också mamma till sonen Nils, 19 månader, och ses därför som klippt och skuren för Mama.

– Fridas blogg, med fokus på mode, skönhet och mammaliv, är ett fantastiskt komplement till våra andra bloggare, säger Anne Kolehmainen, i pressmeddelandet.

– Det är lätt att bli bekväm, och sån är inte jag, jag söker ständigt nya utmaningar för att kunna utveckla mig och min blogg. Förändring är läskigt för stunden, men jäkligt kul och bra i längden och det är precis vad jag och min blogg behöver, säger Frida Fahrman.

Mama har tappat tunga profiler som Anine Bing och Cecilia Blankens.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Mama

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.