Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Familjeliv får ny redaktör

Publicerad: 5 april 2011, 10:35

Allt om Barns tidigare chefredaktör Kristin Gunnarsson går över till forna konkurrenten Familjeliv Media där hon får en roll som redaktör.


Ämnen i artikeln:

Familjeliv

Kristin Gunnarsson arbetade som redaktionschef och chefredaktör på Bonniers Allt om barn mellan 2007 och 2010 innan sajten lades ner sommaren 2010. Nu går hon över till sin forna konkurrent.

– Jag ser verkligen fram emot mitt nya arbete. Familjeliv Media är ett mycket spännande företag med starka sajter som har stor potential. Det ska bli jätteroligt att vara med i utvecklingen, säger Kristin Gunnarsson i ett pressmeddelande.

Ylva Hvarfner, vd på Familjeliv Media:
– Vi är mycket glada att få in en så duktig, erfaren och driven person som Kristin (Gunnarsson) i organisationen. Vi befinner oss i en stark expansionsfas efter rekordåret 2010, då vi ökade såväl trafiken som försäljningen med närmare 50 procent, så vi behöver förstärka bemanningen både på redaktionen och på säljsidan, säger hon i ett pressmeddelande.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Familjeliv

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.