Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Far & Son slänger på luren efter morderkännandet

Publicerad: 25 november 2015, 10:19

Frej Larsson och Simon Gärdenfors.

UPPDATERAD. Under rubriken "Öppet brev om mordet på Kambodja" hävdar TV4-profilerna att de dödat en liten pojke. Nu vägrar de kommentera saken. – Jag har inte tid att prata just nu. Hej då, säger Simon Gärdenfors innan han slänger på luren.


Ämnen i artikeln:

Far & Son

Duon Far & Son har programmet "Samhällsjudo" i TV4, vars sista avsnitt sänds i morgon. Lagom inför detta gick duon ut med ett öppet brev via sin Facebook-sida och ett pressutskick i går – där de hävdar att de har dödat en liten Kambodjansk pojke.

Men trots det grova innehållet i det öppna brevet vägrar Simon Gärdenfors, som tillsammans med Frej Larsson, utgör Far & Son, att kommentera.

När Resumé ringer upp Simon Gärdenfors slänger han på luren.
– Jag har inte tid att prata just nu. Hej då, säger han innan han klickar ner samtalet.

Anna Rastner är programchef på TV4-gruppen. Hon säger att sista avsnittet av Samhällsjudo kommer att sändas som planerat i morgon.
– Vi tar fullständigt avstånd från vad de skriver i sitt mejl. Efter det sista programmet har vi inget mer planerat med dem, säger hon.

Hur ser ni på eventuellt framtida framtida samarbeten efter det här brevet?
– Vi lyssnar alltid på programförslag, men tar kraftigt avstånd ifrån brevet. Det de har gjort nu – innehållet i brevet – det har inget med "Samhällsjudo" att göra, som vi ser det.

Men kommer ni att sända sista avsnittet efter det här?
– Ja, som det är planerat.

Far & Son har tidigare uppmärksammats för diverse stunt, bland annat när de började laga omelett under en lägenhetsvisning på Östermalm.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Far & Son

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.