måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Fd elitfotbollsspelare in i Netbooster

Publicerad: 11 juni 2012, 09:51

Den före detta försäljningsdirektören på Keybrooker och Getupdated, Jerry Månsson, blir försäljningschef på onlinemarknadsföringsbolaget Netbooster (före detta Guava).

Ämnen i artikeln:

Getupdated

KB

Karl-Johan Byttner


– Jerry är en av de mest erfarna i vår bransch. Han har goda  ledaregenskaper, är van att driva stora internationella projekt och har  ett omfattande kontaktnätverksäger Johan Mossberg, vd för Netbooster i  Sverige i en kommentar.

Jerry Månsson började sin karriär som fotbollsspelare på elitnivå för Brommapojkarna och Assyriska.

Han flyttade till Norge och spelade för Viking Stavanger och Moss i Tippeliagen, vilket är Norges motsvarighet till Allsvenskan. Sammantaget har han spelat elitfotboll i tio år:
–  Idrotten har lärt mig mycket som jag har nytta av i näringslivet, som  att sätta mål och att hela tiden flytta fram målen när de uppnåtts,  säger Jerry Månsson i en kommentar.

Guava bytte namn till Netbooster den 14 maj och har idag 600 anställda på tolv kontor i Europa – huvudkontoret ligger i Paris.

Netbooster  erbjuder tjänster inom digital marknadsföring som sökmotoroptimering,  sökordsmarknadsföring, annonslösningar på Facebook samt webb- och  kampanjanalys.

Netbooster är en certifierad partner till Google AdWords, Google Urchin och Google Analytics.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev