Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Fel i nya numret av Resumés papperstidning

Publicerad: 11 november 2015, 15:06

I morgondagens papperstidning har vi en genomgång över pitcher. Resultatet av Göteborgs Stads och Nordeas upphandling offentliggjordes efter pressläggning. De två pitcherna och totalsumman för genomgången är därför inaktuella.


I Nordeas pitch på nordisk nivå föll valet på McCann. Nätverkets byråer i Köpenhamn och Stockholm kommer att dela på uppdraget. Resumé blev varse om avgörandet efter pressläggning.

När Resumé pratade med Göteborgs Stads kommunikationsdirektör Helena Mehner i måndags uppgav hon att upphandlingen skulle bli klar strax innan jul. I dag blev valet av byråer i den jättelika upphandlingen offentliga då hade tidningen redan börjat tryckas.

Med de avslutade upphandlingarna nedskrivs totalsumman i pitchgenomgången som publiceras i morgondagens papperstidning från ett beräknat byråarvode på 200 miljoner kronor till 70 miljoner kronor.

Grattis alla byråer. Resumé lovar bot och bättring.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.