Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Felix Herngrens senaste värvning

Publicerad: 30 mars 2012, 08:35

Felix Herngren värvar Åsa Teleandersson.

Foto: Jonas Eltes och Resumé.

Åsa Telandersson blir ny försäljningschef för Felix Herngrens nya tv-kanal Pocketfilm. Hon kommer närmast mediebyrån IUM där hon ingick i ledningsgruppen.


Ämnen i artikeln:

Felix HerngrenPocketfilm

Resume.se har tidigare berättat om nya tv-kanalen Pocketfilm, som startats av Felix Herngren tillsammans med  filmmakarna Håkan Lindhé och John Nordling.

Kanalen – finansierad av av produktplacering – ska sända  miniproduktioner i smarta telefoner och läsplattor, gratis för tittarna.

Nyligen spelade Kristian Luuk in ett än så länge hemligt program för Pocketfilm.

Nu värvar bolaget Åsa Telandersson från mediebyrån IUM. Hon får titeln Head of AFP and Sales och blir ansvarig för försäljning mot Pocketfilms annonsörer.

– Idén och konceptet  med Pocketfilm kan inte ligga mer rätt i tiden. Det tillsammans med  personerna i bolaget som borgar för en hög kvalitet på produktionerna  gör att jag verkligen vill  vara med och bygga Pocketfilm. Jag bidrar med ett annonsörsperspektiv  och kreativa lösningar för våra annonsörer, säger Åsa Telandersson i en kommentar.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Felix HerngrenPocketfilm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.