Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Festade för 60 miljoner – nu är Yahoos vd i blåsväder

Publicerad: 17 december 2015, 09:09

Festade som karaktärerna i Gatsby.

Foto: Warner Bros.

En fest på temat Gatsby uppges ha gått loss på nästan 60 miljoner kronor. Det har fått Yahoo-vd:n Marissa Mayer att onekligen hamna i skottgluggen.


Ämnen i artikeln:

Yahoo

Det var i förra veckan som personalfesten hölls i San Fransisco, enligt Daily Mail. På bilder från festen med tema från filmen "Den Store Gatsby" syns Marissa Mayer posera med personalen, champagneglas stå uppradade och Rolls Royce stå parkerad i lokalen.

Efteråt har Eric Jackson, som grundat företaget SpringOwl och som också äger aktier i Yahoo, gått ut offentligt och krävt Marissa Mayers avgång. Det är också han som hävdar att festen gick loss på den svindlande summan. Eric Jackson knåpade ihop en 99-sidig presentation som specificerade de miljoner som Yahoo-vd:n har gjort av med under de senaste tre åren. Den skickade han till Yahoos styrelse och till Business Insider som också presenterade presentationen.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Yahoo

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.