Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Filip & Fredrik gör tolvslaget på radio, tv och webb

Publicerad: 30 december 2013, 12:10

Ingen ska behöva missa när Filip och Fredrik firar in det nya året. Därför direktsänds "Tolvslaget med Filip & Fredrik" parallellt på Mix Megapol, Kanal 5 och Kanal 5 Play.


I år ska Filip Hammar och Fredrik Wikingsson på sitt alldeles egna sätt avsluta det händelserika året 2013 och inleda 2014 med nyårstalet förberett med väldigt tänkvärda ord.

De räknar ner de sista skälvande sekunderna till tolvslaget och skålar publiken in i det nya oskrivna året 2014. Programmet sänds på Mix Megapol kl. 23.50-00.05 och samsänds parallellt på Kanal 5 och på kanal5play.se.

– Vi hoppas och tror att detta är början på en ny lång och vacker tradition! Tanken på att taxichaufförer över hela Sverige lyssnar på våra ord vid tolvslaget är svindlande! Vi har förmodligen tagit oss vatten över huvudet men vi är bra på att genomlysa och vill ge vår bild av det stora och det lilla under det skitår som var 2013 och blicka framåt med positivism, säger Filip och Fredrik i ett pressmeddelande.

Programmet är inspelat in i Los Angeles där Filip Hammar och Fredrik Wikingsson just nu befinner sig för att spela in sin nya serie som sänds senare i vår på Kanal 5.

Krister Berntsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.