Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Financial Times-redaktör till nordiskt förlag

Publicerad: 22 oktober 2014, 13:12

Finansanalytikern Niklas Tell ligger bakom Tell Media Group. Nu står det klart att den förra Financial Times-redaktören Caroline Liinanki blir redaktör för bolagets produkt Nordic Fund Selection Journal.


Ämnen i artikeln:

Financial Times

Caroline Liinanki kommer närmast från en redaktörstjänst för nrpn, vilket är ett magasin som Financial Times ger ut och som riktar sig institutionella investerare i Norden.

Hon har även regelbundet skrivit Financial Times bilaga om kapitalförvaltning.

– Caroline tar med sig redaktionell erfarenhet från sin tid på Financial Times och självklart stort kunskap om och kontakter med institutionella investerare i Norden från sin tid som redaktör för nprn, säger Niklas Tell, grundare och chief content officer på Tell Media Group i en kommentar.

Han har ett tidigare förflytet som European Director of Fund Analysis på Morningstar.

Företaget levererar information och analyser samt plattformar för personliga möten till personer som jobbar inom den nordiska kapitalförvaltningsindustrin.

Tell Media Group har varumärken som FBNW och produkterna Nordic Fund-serien: Awards, Forum och just Journal, där Caroline Liinanki ska jobba. Hon blir även Head of Institutional Invester Research.

– Jag ser fram emot att fortsätta att utveckla Nordic Fund Selection Journal med det övriga teamet på Tell Media Group och att leverera relevant och insiktsfull journalistik till den nordiska kapitalförvalningsindustrin, säger Caroline Liinanki i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Financial Times

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.