Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Fler lämnar McCann

Publicerad: 15 augusti 2012, 10:22

Även Christian Heinig och Ola Von Bahr lämnar McCann.

Foto: Resumé.

I dag avslöjade Resumé att Mia Clase, Executive Creative Director, lämnar McCann Stockholm. Nu kan Resumé även berätta att byråns kreatörspar Ola von Bahr och Christian Heinig har sagt upp dig.


McCann Stocholm tappar därmed tre toppnamn. Ola von Bahr, ad och Christian Heinig, copy, har jobbat på byrån i fem år med ett uppehåll – en kort sejour på Lowe Brindfors.

När Resumé konfronterade vd:n Anders Nyström med uppgifterna tidigare i dag sa han att han inte kände till att duon var på väg bort.

Ola von Bahr och Christian Heinig har framtiden utstakad. De har klart med nytt jobb och ska fortsätta att jobba tillsammans.

– Vad det handlar om är fortfarande hemligt. Vi kommer att fortsätta att jobba med McCann en tid, men jag får återkomma med vad vi ska göra, säger Christian Heinig till Resumé.

Även Mia Clase är hemlighetsfull kring sitt nya jobb. Men Christian och Ola ska inte jobba med Mia Clase framöver, enligt Mia Clase själv.

Enligt McCann:s vd Anders Nyström är det hela odramatiskt.

– Ola och Christian kommer att fortsätta att jobba med oss och våra kunder från sitt bolag.

Storåkers har inlett rekryteringsprocesser för att hitta nya kreatörer.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.