Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Flinkenberg tar ett steg upp på Aller media

Publicerad: 16 november 2012, 10:11

Charlotta Flinkenberg

I september beslutade Aller media att lägga ner Chic:s papperstidning. Nu tar chefredaktören Charlotta Flinkenberg ett steg upp i organisationen. Aller media inrättar en helt ny tjänst där hon blir förlagsredaktör med nya projekt. Samtidigt fortätter Charlotta Flinkenberg att ha ansvar för Chic:s affärsutveckling.


Ämnen i artikeln:

Charlotta FlinkenbergChicAller Media

I september stod det klart att Aller media avvecklar magasinet Chic, tidningen fick samtidigt fortsätta att leva kvar på nätet.

Nu får magasinets chefredaktör Charlotta Flinkenberg en nyinrättad tjänst som förlagsredaktör med nya projekt på Aller media. Hon kommer att utgå från Stockholm.  

– Vi behöver en projektledande kraft som tillsammans med mig och våra chefredaktörer kan utveckla affärsområden som rör de olika tidningarnas plattformar, såsom onlineverksamhet, event och andra varumärkesbyggande insatser, säger Åsa Tengvall, publicistisk direktör på Aller media.

Charlotta Flinkenberg kommer parallellt med det nya uppdraget att fortsätta ha ett ansvar för Chics affärsutveckling.
– Min nya roll är förstås spännande då uppgifterna blir av så varierad karaktär. Det är roligt och smickrande att få förtroende att utveckla nya affärer för de fina varumärken som förlaget har i sin portfölj, säger Charlotta Flinkenberg.

Charlotta Flinkenberg har jobbat i mediebranschen under 18 års tid. Hon har varit chefredaktör för Vecko-Revyn, Frida, Glamour och Chic. Utöver dessa uppdrag har hon varit programledare på TV3 och skrivit två böcker.

– Jag är helt säker på att Charlotta kommer att göra ett fantastiskt jobb, hon är en mycket kompetent och idérik medarbetare, säger Åsa Tengvall.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.