Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Födseln nära – Karolinska ger plats för tv-team

Publicerad: 17 februari 2012, 13:43

Kungabebisen kan komma när som helst.

Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX.

Karolinska sjukhuset i Solna har stängt av p-platser utanför sjukhuset – för att ge plats för de stora tv-bussarna. Enligt tidningen S är beräknad nedkomst för den kungliga bebisen 20 februari. Men den kan komma närsomhelst nu.


Ämnen i artikeln:

VictoriaHovet

Ett massivt mediauppbåd väntar när kronprinsessan Victoria snart ska föda Det blir en av årets största nyhetshändelser på hemmaplan i Sverige.

Enligt SvD har Karolinska stängt av  flera p-platser vid ortopedmottagningen, som ligger nära förlossningen  på sjukhusets baksida. Detta för att tv-bolagen ska kunna parkera sina sändningsbussar där.

–  Vi har inte fått besked av hovet om födelsen kommer att ske här, men vi  förbereder oss för om det kommer att bli så. Om vi får ett stort  massmedieuppbåd kan de behöva parkera en eller två sändningsbussar för  att sända direkt från sjukhuset. Vi kan anta att födelsen väcker stort  intresse, säger han till tidningen, Klas Östman, sjukhusets presschef, till SvD.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

VictoriaHovet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.