Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Följ Felix Herngren på Twitter – för 25 kronor

Publicerad: 14 december 2011, 07:42

Från och med i dag kostar det 25 kronor att följa exempelvis Felix Herngren, Gry Forssell och Petter på Twitter. De tar en paus från sina privata konton och flyttar in på kontot @betalvaggen. Stockholms Stadsmission står bakom betalväggen.


Ämnen i artikeln:

DeportivoStockholms Stadsmission

– Människor i hemlöshet blir inte mätta på en retweet och sover inte  varmt av en like på Facebook. Betalväggen är ett försök att göra det  enkelt för människor att bidra lite mer, genom en social nätverkstjänst  som Twitter, säger Yvonne Borg, Kommunikation- och insamlingschef på  Stockholms Stadsmission i ett pressmeddelande.

Twittrarna som deltar i kampanjen tar under kampanjperioden en paus  från sina privata konton och flyttar in på kontot @betalvaggen som det  kostar 25 kronor att följa. Kampanjen börjar i dag, 14 december, och  slutar 21 december.

Alla deltagande twittrare: Felix  Herngren, Petter, Lina Thomsgård  (med från och med 17 december),  Johanna Koljonen (med från och med 18  december), Leila Lindholm, Amanda  Schulman, Claudia Galli, Emma Gray  Munthe, Gry Forssell, Fredrik  Strage, Quetzala Blanco, Rebecka Åhlund.

– Om i alla fall några av de 32 000 som följer min twitter hänger med  till betalväggen så är det en lyckad satsning. Jag hoppas att så många  som möjligt hänger med, säger Gry Forssell.

Emanuel Videla

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.