Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Följer Zlatan med TV4 Sport ?

Publicerad: 12 juli 2012, 12:37

Det spekuleras intensivt om Zlatans framtid

Foto: Rickard Kihlström

Igår kommunicerade TV4 att kanalen förvärvat rättigheterna att visa fotboll från franska ligan. Strax efteråt började intensiva mediespekulationer om Zlatan Ibrahimovics eventuella transfer till den franska storklubben PSG. Om flytten blir ett faktum, kan köpet av rättigheterna visa sig bli ett oväntat lyckokast eftersom man behåller superstjärnan i rutan.


- Vi väljer inte ligor som vi sänder efter spelare, så jag vet inte  riktigt om det hade påverkat även om vi hade känt till och det varit  bekräftat att Zlatan skulle gå till PSG, säger Elin Ahnberg som är  programchef för TV4 Sport och TV4 Sport Xtra.

TV4 valde franska ligan för att det enligt Elin Ahnberg är en liga på uppgång med hög nivå.

Zlatan Ibrahimovic syns redan i TV4 genom Serie A som visas i TV4  SportXtra. De rättigheterna förvärvade kanalen kort innan övergången  till Milan från Barcelona var ett faktum.

- Klart det är tacksamt om Zlatan går till Ligue 1 när vi skall visa matcherna , men vi har ju  honom redan i Serie A så på det sättet spelar det inte så stor roll.  Men det är ju lite roligt att han följer efter oss, säger Elin Ahnberg.

Fredrik Hazén

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.