Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Förändringar i MTG-ledningen

Publicerad: 24 oktober 2011, 06:53

MTG-koncernen stuvar om i högsta ledningen. Jørgen Madsen blir ny nordisk tv-chef.


Ämnen i artikeln:

MTG

Jørgen Madsen. Foto: MTG.

Hans Skarplöth får i uppdrag att driva koncernens  betal-tv-verksamheter. Koncernens fri-tv kommer att drivas på landsbasis och där fortsätter Manfred Aronsson i Sverige, Kim Poder i Danmark och Lasse Kokvik i Norge. De kommer nu att rapportera till nya nordiska tv-chefen Jørgen Madsen.

Samtidigt har man utsett en vd för MTG:s närvaro i Afrika, Joseph Hundah. Dessutom blir Anders Nilsson tv-chef i Centraleuropa. Dessutom lämnar MTG Norges tidigare vd Hein Espen Hattestad koncernen.

– Dessa förändringar återspeglar det faktum att MTG under de senaste åren växt en hel del, både i storlek och fokus, samt att vår bransch idag förändras snabbare än någonsin och blir mer och mer konkurrensutsatt. Vår framgång har alltid drivits av förmågan att konstant vara nyskapande och utmana konventioner, att effektivt dela på kunskap och information kring best practice, att ta och genomföra beslut snabbt samt att skapa synergier tack vare att vi ständigt förbättrar vår effektivitet. Vi har den största geografiska närvaron i Europa och våra Viasat-kanaler finns idag tillgängliga i 35 länder på våra egna plattformar, tredjeparts nätverk och internet, säger koncernens vd Hans-Holger Albrecht i ett pressmeddelande.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

MTG

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.