Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Första numret av Resumés magasin 2021: Tema framgång

Publicerad: 27 januari 2021, 14:16

19 marknadschefer, flera är bäst i Sverige, och 11 kreatörer, varav många är prisade, plus några framgångsrika byråledare och direktörer kommer till tals i nya numret av Resumé.
Temat är framgång.


Ämnen i artikeln:

Resumé

Carola Tiberg har jobbar på NetOnNets marknadsavdelning i 20 år, varav de senaste två och ett halvt åren som marknadschef. Nu har Resumé tillsammans med Xtreme Insight utsett henne till Sveriges bästa marknadschef. Vilket gjorde henne jublande glad. 

Läs om henne och de 14 andra kategorivinnarna i en bred genomgång av vad som krävs av en framgångsrik marknadschef på 1920-talet. 

För fyra år sedan började svenska Denise Persson som marknadschef på hyfsat nya datawarehousbolaget Snowflake i Silicon Valley. Hon bestämde sig för att bygga ett annorlunda varumärke. Till hjälp tog hon sin vän Jenny Sagström, som driver B2B-byrån Sköna i San Francisco. Med hjälp av ett mer direkt tilltal, billboards längs väg 101 och genomtänkt varumärkesarbete skapade de ett varumärke som skiljer sig. Förra året gjorde Snowflake den mest framgångsrika börsintroduktionen i USA och det starka varumärket gjorde sin del. Det kanske mest intressanta är Resumés betydelse för framgången i Silicon Valley. Vill du veta varför? Läs i nya Resumé. 

Sedan gör vi en djupdykning i Månadens kampanj. Förra årets vinnare och årets juryordförande får förklara sig. Plus att Resumés amerikanske reklamkritiker Mark ”Copyranter” Duffy analyserar de kampanjer som fick högst betyg förra året. Han är inte helnöjd.

Vidare tittar vi på empati som mått att mäta varumärke efter, Joakim Hökegård på HiQ rapporterar från CES, Björn Rietz slår ett slag för kärnverksamheten och Lena Olander på Welcom om kampanjer hon gärna minns. 

Om inte det räcker får du även veta vad Emma Blom äter och de TikTok-skadade får tips av Aase Berg om bra medicin att ta inför lönesamtalet. Plus en hel del till.

Ingen prenumeration? Lugn, det löser du här.

 

 

 

 

 

 

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Resumé

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.