Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Forum ger ut ny Gidlund-bok postumt

Publicerad: 18 september 2013, 08:00

Kristian Gidlund.

Foto: SVT.

Cancern tog hans liv, men hans skrivna ord lever. Bonnier-ägda Forum bokförlag kommer att ge ut en ny Kristian Gildund-bok postumt. – Det är helt och hållet Kristians vilja, säger förläggaren Anders Sjöqvist till TT.


Ämnen i artikeln:

Kristian GidlundForum

Bloggen mynnade ut i boken ”I kroppen min – resan mot livets slut och alltings början” som gavs ut i  våras och som hittills har sålt i 20 000 exemplar.

Efter beskedet om Kristian Gidlunds död meddelar nu hans förläggare Anders Sjöqvist att en ny Gidlund-bok ska ges ut postumt.

– Vi jobbar med en ny bok av honom där fortsättningen av bloggen och  lite andra texter ska finnas med. Det är helt och hållet Kristians  vilja. Han ville att en bok skulle ges ut postumt där hans slutgiltiga  texter finns med. Det gör vi nu så snabbt som möjligt. Innan jul, skulle  jag säga, säger Anders Sjöqvist till TT.

– Kristian själv beskrev det som sitt testamente skrivet i blod. Det är så han såg det och så han vill att andra ska se på det.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Kristian GidlundForum

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.