Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Frälsningsarméns sajt dör och återuppstår

Publicerad: 17 april 2014, 08:30

Återuppstår i ny tappning.

Foto: Skärmklipp från Frälsningsarméns hemsida.

I samband med påskhelgen låter Frälsningsarmén sin sajt gå i graven på Långfredagen och återuppstå i en ny, fräsch version på Påskdagen.


Ämnen i artikeln:

Frälsningsarmén

Jesus dog på Långfredagen och återuppstod på Påskdagen. Den dramaturgin vill Frälsningsarmén använda sig av när de lanserar sin nya sajt.

– Påsken är den största kristna högtiden – därför valde vi den helgen för att lansera på, säger Bert Åberg, kommunikationschef på Frälsningsarmén.  

Sajten kommer alltså att ligga nere under morgondagen och på Påskafton. Men de som vill komma i kontakt med Frälsningsarmén under Påskhelgen behöver inte misströsta.  

– Under tiden som sajten ligger nere kommer det att finnas en sida med Påskens budskap och med hänvisningar till vår Facebook-sida där vi finns tillgängliga, säger Bert Åberg.

Den nuvarande sajten har funnits i åtta år och Bert Åberg hoppas att den nya ska få den yngre målgruppen att hitta Frälsningsarmén.  

– Vi gjorde en marknadsundersökning för några år sedan, och då visade det sig att människor i åldersgruppen 18-29 år hade mycket dålig kännedom om oss, säger han.  

Dessutom vill Frälsningsarmén öka kännedom om sina kärnfrågor. Att de finns och att de verkar på drygt 170 orter i Sverige. De vill också uppmärksamma att den nya sajten förenklar gåvoprocessen – något som i förlängningen ska hjälpa till att lyfta varumärket och gåvostödet.  

It- och managementbolaget Softronic har hjälpt Frälsningsarmén med analys, tonalitet, design och teknisk implementation.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Frälsningsarmén

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.