Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Framgångsrika – och vältränade

Publicerad: 10 oktober 2014, 07:04

Douglas Roos, Emma Stjernlöf, Anna Brolin, Carolina Neurath, Tove Langseth och Per Kjellander är några av dem som medverkar i Caroline Lidmans bok.

De är framgångsrika – och topptrimmade. I en ny bok, skriven av pr-konsulten Caroline Lidman, berättar en rad högpresterande branschprofiler om hur de kombinerar yrkeslivet med hård träning. – Jag tyckte att det saknades en bok om hur livet är på riktigt – hur man får ihop träning och karriär, säger Caroline Lidman.


Ämnen i artikeln:

Douglas RoosAnna BrolinEmma StjernlöfTove LangsethPer KjellanderCarolina NeurathCaroline Lidman

Caroline Lidman är pr-konsult på byrån Springtime. Hösten 2013 blev hon nominerad till Årets Rookie inom pr-branschen på Spinngalan, 23 år gammal.

2011 släppte hon sin första bok "Mediakåt" (Vulkan förlag) och nu kommer hennes andra: ”Fit & Framgångsrik” – om hur man hinner med att både göra karriär och träna.

– Jag är väldigt intresserad av träning själv och jag kände att det saknades en bok om hur man får ihop karriär, träning, familjen och vänner – hela livspusslet, säger Caroline Lidman.

Caroline Lidman tränar själv tre till fyra gånger i veckan samtidigt som hon jobbar hårt på Springtime.

I boken har hon intervjuar en rad kända personer som maxar prestationer i yrkeslivet och på gymmet eller i löpspåret.

Bland annat handlar det om Nyheter24-grundaren Douglas Roos, Adidas marknadschef Emma Stjernlöf, reklamprofilen Tove Langseth, SvD:s stjärnreporter Carolina Neurath, Egmonts vd Per Kjellander, och Marie Söderqvist, vd för Livsmedelsföretagen.

Men är det inte ett problem med hetsen om att man ska vara ”perfekt” – göra karriär och samtidigt svarva kroppen?
– Nej, jag tycker inte att det finns en hets. Framgång och hälsa är individuellt från person till person. Men det är en stor diskussion om hälsa och balans i tillvaron. En god hälsa gör att man orkar mer och presterar bättre.

Boken, som ges ut av förlaget Roos Tegner, kommer ut den 23 oktober.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.