Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Från Aftonbladet TV – till Big Brother

Publicerad: 3 september 2014, 14:03

Foto: Aftonbladet.

Therés Ulander, senast på Aftonbladet TV, gör comeback i dokusåpa-genren. Denna gång som producent för Big Brothers live-tv-satsning på webben. – Det är otroligt häftigt att få chansen att producera en nysatsning inom världens största realityformat, säger hon.


Ämnen i artikeln:

SBS DiscoveryBig BrotherEndemol

Therés Ulander (tidigare Bylund) var när det begav sig dokusåpaprofil i The Bachelor och Club Goa – sedan satsade hon på en journalistkarriär.

Hon har varit på Sveriges Radio, TV4 och Aftonbladet TV.

På Aftonbladet TV var hon livereporter, vikarierande nyhetschef och programledare, men blev i våras utlasad.

Nu återvänder hon till dokusåpavärlden. Men inte som deltagare utan som producent för SBS och Endemols nya live-tv-satsning Big Brother Extra. – Storleken på maskineriet lockar, samt att få jobba med flera av branschens bästa tv-genier, säger hon.

Har du nytta av dina erfarenheter från medverkan i dokusåpor?
– Absolut. Även om innehållet på den tiden inte var lika vågat, har det gett mig en enorm fördel att veta hur reality fungerar.

Vad är det bästa med live på webben?
– Snabbheten. Alla bolag som sysslar med live-broadcast borde ständigt vässa webben. Det är framtiden, och jag känner mig oerhört tacksam som hoppat på tåget tidigt.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.