Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Från DI till Expressen

Publicerad: 17 december 2013, 15:15

Klas Granström

Klas Granström är ny redaktionschef för digitala medier på Expressen. Han kommer från ett toppjobb på Dagens Industri. – Ett av Mediesveriges mest spännande jobb, säger Klas Granström i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Klas GranströmThomas MattssonExpressen

Klas Granström kommer senast från jobbet som redaktionschef för digitala medier på Dagens Industri, där han varit sedan 2007. Dessförinnan var han nyhetchef på tidningen och innan dess nyhetschef på Svenska Dagbladet Näringsliv och E24.

– Detta är ett av Mediesveriges absolut mest spännande jobb. Slaget om kvällstidningarnas digitala positioner är centrum för mediebranschens utveckling, och det ska förstås bli väldigt roligt att få jobba med det, säger Klas Granström i ett pressmeddelande.

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson säger i en kommentar:

– Expressen Digitala Medier har en mycket positiv utveckling med kraftigt ökade intäkter och nya publikrekord. Med Klas Granströms erfarenhet från DI.se och den goda lönsamhet och kvalificerade journalistik som Dagens Industri levererat på nätet kommer Expressen fortsätta att vinna marknadsandelar, tror jag.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.