Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Från Expressen till SVT

Publicerad: 27 november 2013, 10:18

Elisabeth Marmorstein.

Expressen värvade Elisabeth Marmorstein från Aftonbladet för mindre än ett år sedan. Nu går hon till SVT, som stärker upp sitt team inför valet 2014. – Att jobba på SVT under ”supervalåret” är en fantastisk utmaning, med den räckvidd, det genomslag och den kvalitetsjournalistik som SVT har, säger hon till Resumé.


Ämnen i artikeln:

SVTExpressen

Elisabeth Marmorstein är tongivande politikreporter på Expressen, och kom från Aftonbladet så sent som i mars i år. Men hennes sejour blev inte långvarig.

Istället går hon nu till SVT, tillsammans med tre andra politiska reportrar enligt ett meddelande på bolagets intranät.  De övriga är:  
# Pontus Mattsson - Ekot/Studio Ett.  
# Mari Forssblad - Ekot
# Andreas Öbrink - vikarie på SVT Nyheter sen flera år tillbaka.   

Elisabeth Marmorstein ingår i politikgruppen för Aktuellt och Rapport.

– Expressen har en väldrigt bra politisk bevakning, men jag har jobbat på kvällstidning länge och ville ta chansen att prova på tv när chansen dök upp, säger hon.

Värvningarna kommenteras av SVT Nyheters divisionschef Olov Carlsson:  
– Vi jobbar målmedvetet med vår egen framdrivna journalistik och vi vill ha den starkaste uppställningen inför valet. Något vi försökt säkerställa genom dessa rekryteringar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

SVTExpressen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.