Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Fredrik Wass till Sveriges Tidskrifter

Publicerad: 21 juni 2016, 12:24

Det blev bara omkring ett halvår på Rebel & Bird för Fredrik Wass.

Foto: Heléne Grynfarb

Efter ett halvår på Rebel & Bird fick Fredrik Wass ett erbjudande han inte kunde motstå: tjänsten som omvärldsbevakare på Sveriges Tidskrifter.


Ämnen i artikeln:

Sveriges TidskrifterRebel & BirdFredrik Wass

Fredrik Wass är välkänd i branschen, med sin bakgrund som bloggare i egen regi, på Resumé, DI Digital och Dagens Nyheter, där han bevakat trenderna i medievärlden. Han har jobbat som journalist och de senaste åren varit kommunikationsrådgivare. Nyligen gick han till byrån Rebel & Bird, som har såväl Spotify som iZettle på kundlistan, men sejouren blev kort.
– Det kändes spännande att testa byråsidan. Rebel & Bird har seglat upp som en ny spännande aktör som dragit in många intressanta kunder och tjänster. Sen måste ju kunden gå i första rummet, och då är det klart att de många frågor som jag engagerar mig i kanske inte alltid står allra högst i kurs, säger han till Resumé.

Fredrik Wass fick ett erbjudande från Sveriges Tidskrifter som inte gick att tacka nej till.
– Det var som om någon hade summerat alla saker jag tycker om och och gjort ett jobb av det, säger han och förklarar vidare:

– Sveriges Tidskrifter har gått igenom en stor förändringsprocess det senaste året och stakat ut en ny väg. De breddar perspektiven, ökar fokus på digitalisering och försöker fånga in och samla olika typer av "best practice", vilket känns helt rätt. Jag har följt den här förändringen på nära håll och rört mig i de här landskapen de senaste tio åren, och det här känns som ett spännande läge att komma in i.

Hans nya roll tituleras omvärldsbevakare.
– Ofrånkomligen måste alla bolag vara med i digitaliseringen. Att själv få vara med och bevaka den utvecklingen och sprida olika aktörers nya insikter till de medlemmar som är intresserade är för mig en otroligt rolig och intressant möjlighet. Det har varit min dröm att få jobba med de här ämnena, precis som jag skrivit om dem på Resumé, och nu ska jag alltså få göra det fullt ut på Sveriges Tidskrifter, säger Fredrik Wass, som börjar på sitt nya jobb den 22 augusti.

Mårten Färlin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.