Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Frida Fahrman släpper bebiskollektion

Publicerad: 22 oktober 2013, 21:03

Frida Fahrman.

Foto: Pressbild.

Kanal 5:s moderedaktör Frida Fahrman, syster till Aftonbladets moderedaktör Sofi Fahrman, släpper en ”bohemisk” kollektion designad främst för bebisar och barn men även för kvinnor.


Klädkollektionen ”Bloom” släpps i samarbete med det svenska varumärket Blingo, som tidigare haft Anine Bing och Martin Stenmarck/Hanna Hedlund som gästdesigners.

–        När  jag först fick frågan, så tackade jag utan tvekan ja. Det känns både  kul och spännande att ge sig in på ett nytt område, att vara med i den  kreativa processen, jobba med design och materialval, modeller och idé –  för barn. Jag har jobbat med kollektionen i nästan ett år, säger Frida Fahrman i ett pressmeddelande.

Samtliga plagg i ”Bloom”-kollektionen, med mycket blommor, jeans och gulddetaljer, är döpta efter Fridas egen familj och vänner. Ett av plaggen – en ballerinakjol – har döpts till Lily, namnet på systern Sofi Fahrmans dotter.

Frida Fahrman beskriver kollektionen som rockig och lite bohemisk.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.