Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

FRIDA och Baaam slås ihop

Publicerad: 2 juli 2018, 09:14

Foto: Pressbild

Med en gemensam satsning på att leverera digitalt innehåll till den unga kvinnliga publiken, flyttar FRIDA nu in på Baaam.se.


Ämnen i artikeln:

BaaamFrida

FRIDA och Baaam slår ihop sina redaktioner. Baams chefredaktör Jennie Sandberg kommer ansvara för båda titlarna. Terese Allert, tidigare chefredaktör på FRIDA, har gått vidare till contentbyrån Make Your Mark.

– Baaam och FRIDA står stadigt på samma värdegrund: att stärka unga kvinnor. Med ett så starkt kompletterande varumärke i vårt universum breddas både målgrupp och räckvidd på ett naturligt sätt. Vi välkomnar nya och befintliga läsare och annonsörer, som kommer mötas av relevant innehåll och spännande kreativa lösningar även efter sammanslagningen, säger Jennie Sandberg i en kommentar.

FRIDA kommer i och med flytten få ett utökat tekniskt och redaktionellt stöd som underdomän till Baaam.se.

– Att få förvalta och utveckla FRIDAs uppdrag att prata med och för unga tjejer känns oerhört viktigt ur ett publicistiskt perspektiv. Men detta breddar inte bara våra redaktionella bevakningsområden och hjärtefrågor. Vi får också nya kommersiella muskler när vi ökar vår räckvidd och ärver en stark youtube-kanal. Jag ser fram emot att jobba ut innehåll optimala för den yngre målgruppens mediavanor. Det är ju ett beteende som kommer växa in naturligt i Baaams portfölj när ålder och intresse sedan tar besökaren dit, säger Jennie Sandberg.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

BaaamFrida

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.